Ker nezgoda nikoli ne počiva, smo se odločili, da vam damo nekaj napotkov glede nezgodnega zavarovanja. V Sloveniji je na splošno zelo malo ljudi nezgodno zavarovanih oziroma so le ti slabo zavarovani, ali še huje, niti ne vedo za kaj plačujejo premijo.

Žal vas mi ne moremo obvarovati pred nezgodo ali zavarovati, lahko pa vas podučimo zakaj je potrebno biti dobro nezgodno zavarovan in vam pomagamo, da v primeru nezgode dobite vse kar vam po zavarovalni polici, tudi pripada.

Naše mnenje je, da ima neka oseba s povprečno plačo sklenjeno nezgodno zavarovanje naslednjih zavarovalnih vsot: dnevno nadomestilo 10 do 15 EUR, Smrt zaradi nezgode od 40.000 EUR naprej, invalidnosti od 80.000 EUR naprej, bolnišnični dan in rento pa po lastni presoji.

Ravno tako je pomembno, kdo vas zastopa v primeru nezgode, kajti če niste vešči pravne terminologije in ne poznate vse vaših pravic po splošnih pogojih zavarovanja, ste lahko tudi za kaj prikrajšani saj vas o vaših pravica zavarovalnica ni dolžna obveščati oz. opominjati, zato vas svetujemo, da se v takšnih primerih obrnete na izkušene strokovnjake.

Za nasvete v konkretnih zadevah pa vam svetujemo, da se oglasite v naši, vam najbližji poslovalnici ali nas pokličete na 030 300 605 ali pišete na: info@denarnaodskodnina.si