Prihaja čas dopustov, veliko Slovencev pa dopustuje na Hrvaškem. In prav takrat se zgodi, da smo udeleženi v prometni nesreči, katere povzročitelj je tujec. Kaj hitro se znajdemo v neprijetnem položaju, saj ne vemo, kako postopati, da bomo imeli čim manj težav na zavarovalnici. Če ste udeleženi v prometni nesreči in ne veste kako pravilno postopati nas pokličite na +386 30 300 605.

Svetujemo vam da si telefonsko številko shranite vaš telefon, saj nikoli ne veste kdaj jo boste potrebovali.

Že prva težava s katero se oškodovanci srečujejo v primeru prometni nesreči na Hrvaškem je nepravilno ali nepopolno pridobljeni podatki o povzročitelju oz. zavarovanju tujega vozila. V pomoč smo vam lahko tudi pri tem, saj lahko pridobimo podatke preko Slovenskega zavarovalnega združenja.

Oškodovanec mora tudi odvzeti kopijo zelene karte, predvsem v primerih, če gre za vozilo, registrirano v državi, ki ni članica Evropske unije. Kadar oškodovanec ima podatek o tuji zavarovalnici, pri kateri je zavarovan tuj povzročitelj prometne nesreče, lahko hitro in učinkovito uredimo vse potrebno za pridobitev primerne odškodnine.

Za kakršne koli informacije v zvezi s postopki pridobivanja odškodnine ali samega odškodninskega postopka, nas lahko pokličite na brezplačno telefonsko št. +386 (0)30-300-605.