POKLIČITE 030 300 605

Pomagamo vam do pravične ponudbe za poškodovano vozilo

Ker se na nas dnevno obrača veliko nezadovoljnih ljudi, katerim zavarovalnice zavračajo izplačilo odškodnine oz. jim ne ponujajo pravične odškodnine za poškodovano vozilo, smo se odločili da tem strankam nudimo celovito storitev urejanja povračila utrplele škode v prometni nesreči.
POKLIČITE 030 300 605

Oškodovancem nudimo profesionalen pristop, tako glede cenitve vozila in pogajanja z zavarovalnico.

Oškodovancem nudimo profesionalen pristop, tako glede cenitve vozila in pogajanja z zavarovalnico za pridobitev primerne odškodnine iz naslova poškodovanega vozila torej totalke v prometni nesreči kot tudi v primeru uveljavljanja odškodnine iz kaska ali odgovornosti vzdrževalca cest.

V primeru ekonomske totalke, pa vam uredimo vse potrebno, za povračilo škode na vozilu in čim ugodnejšo cenitev vozila, poleg tega pa vam lahko nudimo tudi odkup poškodovanega vozila. Zavarovalnica namreč v primeru ekonomske totalke izplača le razliko med vrednostjo ocenjenega vozila po eurotaksu in vrednostjo ocenjene razbitine. Vsem strankam dajemo garancijo na izplačilo odškodnine v primeru uspešno rešenega primera. Vsem ki pa nam se odločite, da nam posredujete dokumentacijo preko spleta ali pošte oz. brez obiska naše pisarne vam nudimo dodaten popust