Življenje brez avtomobila si dandanes težko predstavljamo, ampak vsakdanja uporaba le tega prinaša tudi določena tveganja. Kaj hitro se zgodi, da zaradi stresa in obveznosti, med vožnjo nismo dovolj pozorni in se zgodi prometne nesreče. V trenutku se znajdemo v neprijetnem položaju, saj ne vemo, kako urediti vse potrebno za povračilo škode, tako materialne kot nematerialne.

V tistem trenutku, če je krivda jasno ugotovljena in če jo povzročitelj tudi priznava je potrebno izpolniti evropsko poročilo, kjer povzročitelj tudi jasno napiše, da krivdo priznava. V nasprotnem primeru pa je najbolje, da pokličete policijo, katera bo opravila ogled kraja nesreče in o tem naredila zapisnik. Celoten zapisnik vam pridobimo mi, kajti fizičnim osebam le tega policija ne izroča.

V koliko ste v nesreči utrpeli telesne poškodbe ali čutite bolečine v predelu vratu ali ostalih okončinah je najbolje, da čimprej poiščete zdravniško pomoč, kjer vam bodo morebitne poškodbe pregledali in vam predpisali ustrezno terapijo oz. zdravljenje. V času zdravljenja je najbolje, da si vso dokumentacijo sproti fotokopirate in jo le to posredujete v pregled, le tako boste deležni našega celovitega svetovanja, brez dodatnega stresa, ki ga prinaša uveljavljanje odškodnine za materialno škodo kot tudi telesne poškodbe.

Za kakršne koli informacije v zvezi s postopki pridobivanja odškodnine ali samega odškodninskega postopka, nas lahko pokličete na telefonsko 030 300 605.