Minuli vikend smo bili priča spet eni izmed večjih prometnih nesreč na naših avtocestah. Kot prve ugotovitve kažejo je nesreči botrovala slaba vidljivost, prekratka varnostna razdalja in neprilagodljiva hitrost voznikov razmeram na cesti. Vse to je imelo za posledico več naletov vozil.

Vsi udeleženci nesreče, ki k sreči niso utrpeli hujših poškodb se sedaj srečujejo z vprašanji, urediti vse potrebno, da bi čimprej vozilo popravili oz. da jim zavarovalnica povrne vrednost vozila, če je vozilo preveč poškodovano in gre za tako imenovano ekonomsko totalko.

Veliko ljudi se s takimi postopki srečuje prvič in jim poleg psihičnega šoka prisotnega po nesreči srečuje še s stresom glede povrnitve nastale škode.

Sami imamo že veliko izkušenj z reševanjem podobnih primerov, npr. iz nesreče izpred dobrega leta dni pri Postojni, smo več kot desetim udeležencem uspešno uredili celoten postopek pridobitve odškodnine. Vsem strankam nudimo hitro in uspešno reševanje postopkov za pridobitev odškodnine iz naslova materialne škode kot tudi odškodnine za telesne poškodbe, zato vsem svetujemo, da zadevo prepustijo strokovnjakom, ki vam bodo prihranili čas in dodaten stres, ki je povezan s pridobivanjem dokumentacije in pogajanjem z zavarovalnico.

Svetujemo vam, da si čimprej odločite za zastopnika, ki vas bo zastopal in vodil skozi celoten postopek povrnitve škode, ki ste jo utrpeli. Pokličite 030 300 605.